Energiewerk

 

Veel situaties in je dagelijkse leven komen voort uit een niet goed functionerend systeem. Onder andere trauma's, negatieve ervaringen uit dit leven of vorige levens, energie van andere mensen of bijvoorbeeld vastzittende emoties hebben invloed op hoe jij jezelf op dit moment voelt en op hoe je dagelijks door het leven gaat. 

 

Het helen van in dit leven of vorige levens opgelopen wonden zorgt ervoor dat jij uiteindelijk steeds meer 'jij' gaat worden zodat je uiteindelijk vanuit rust en vol zelfvertrouwen de magie van dit leven kunt ervaren. 

 

Energiewerk heeft dus een positieve impact op hoe jij jezelf voelt en zorgt ervoor dat je meer in balans raakt. Ik gebruik mijn verbinding met de bron en geef je precies wat jij op dit moment nodig hebt voor de eerstvolgende stap. Ik vind het heel belangrijk om zuiver in de energie te werken, maak altijd gebruik van een healingspace en zal daarnaast niets forceren. Jouw energetisch systeem weet precies wat er op dit moment ‘getransformeerd’ mag worden. 

 

Mijn verbinding met de bron is zuiver en ik handel vanuit rust, compassie en onvoorwaardelijke liefde. Energiewerk vraagt om een open mindset en een houding waarin we samen zonder oordeel aan de slag kunnen gaan. Het werken met energie gaat voorbij aan tijd en ruimte en kan daarom zowel digitaal als fysiek in de natuur plaatsvinden. 

 

* Een healngspace is een afgesloten ruimte waar niets doorheen komt zodat jij je eigen innerlijke processen kunt veranderen zonder dat je andermans processen verstoort.