Leef in verbinding met de bron

Gepubliceerd op 27 maart 2022 om 16:18

We zijn één en allemaal met elkaar verbonden. Je bent niet je gedachten, je gevoelens of je emoties maar energie. Bewustzijn. Het verruimen van je bewustzijn heeft een directe impact op je levensgeluk. Je ervaart minder stress, gaat steeds meer je natuurlijke levensstroom volgen en uiteindelijk stralen als nooit te voren. 

Wanneer je leeft in verbinding met de bron laat je jezelf leiden door je hogere zelf. Inspiratie en ingevingen komen via je kruinchakra je systeem binnen waarna jij ze in dit aardse bestaan kunt omzetten naar bijvoorbeeld een waardevolle business. Met deze business draag je dan bij aan het verhogen van het collectieve bewustzijn. Je opereert letterlijk voor 'the benefit of all'.  

 

Leven in verbinding met de bron vraagt je om de controle volledig los te laten. Vertrouwen op dat wat het universum voor jou in petto heeft. Afstemmen op jouw unieke zielstrilling. Je intuïtie volgen. Het vraagt om overgave en vertrouwen. Het is geen gemakkelijke weg maar het is het 100% waard. 

 

Wanneer je je laat leiden door je hogere zelf en inspiratie en ingevingen laat doorkomen via je hoofdgids zal het leven je belonen met magie. Een leven vol avontuur en passie. Een leven waarin jij de mogelijkheid hebt om je mooiste leven te leven.

 

Wat dat voor jou is dat is geheel afhankelijk van je groeitempo en zielspad. Voor de één is dit een gezin met kinderen en voor de ander een leven vol avontuur. Het één is niet beter dan het ander. Het gaat er vooral om dat jij 'jij' kan zijn. Zodat je waar je dan ook bent in verbinding met jeZelf en onder begeleiding van je hogere zelf en team van gidsen mag leven. 

 

Met heel mijn hart gun ik jou een leven in verbinding met de bron. Een leven waarin jij mag zijn wie je diep van binnen wil zijn. Zonder schaamte, schuld of angst ongegeneerd jeZelf zijn. Zodat je waar je ook bent zult stralen als nooit te voren.

 

Wil je begeleiding op jouw pad naar heelheid? Sta je open voor avontuur en spirituele groei? Neem dan vooral contact met mij op. Ik wandel met liefde en plezier een tijdje met je mee.  

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.