De magie van overgave

Gepubliceerd op 28 maart 2022 om 21:04

Overgave. De controle loslaten en erop vertrouwen dat het hoe dan ook goed komt. Niet weten wat er gaat komen maar ondanks dat helemaal oké zijn met wat er dan ook maar op je pad verschijnt. Het is magisch maar tegelijkertijd ook doodeng. We houden zo graag vast aan dat wat we kennen omdat we bang zijn voor wat komen gaat. 

Het schrijven van dit artikel vraagt van mij ook dat ik in overgave ga. Dat ik ontvankelijk ben voor de woorden en inspiratie die als vanzelf door mij heen stromen. Zonder dat ik krampachtig vast ga houden aan dat wat mijn 'mind' wil dat hier komt te staan. Omdat het zo hoort.

 

Wat mij betreft is dit waar overgave voor staat. Jezelf over durven geven aan het hogere. Jezelf laten leiden door een onzichtbare kracht. Het vraagt om moed en geloof. De moed om te springen en het geloof in jezelf dat het hoe dan ook goed komt. Wat kan er überhaupt fout gaan? Je kunt niets verliezen als je in de basis ook niet zo heel veel bent.

 

Het brengt je magie en avontuur. Magische ontmoetingen met mensen die je nog kent uit een heel ver verleden. Niet uit dit leven maar uit een vorig leven. 

 

En nu ga ik dit artikel afronden en stoppen met schrijven. Het stroomt niet meer. Ook dat is overgave. Halverwege een artikel stoppen omdat er geen inspiratie meer is. 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.